“Strip- Jacob!” – hørt til BIKE-fit hos Endurance Sport:-)

Endelig kom dagen, hvor jeg skulle bikefittes hos Endurance Sport. Jeg havde virkelig høje forventninger og havde fået skruet alting op til at NU! skulle mine siddekvaler løses.

Jeg mødtes 10.30 på Gl. Kongevej med 4 klubkammerater fra ALOT. Jonas fra Endurance gennemgik konceptet for et Retül bikefit: Vi får sat en del censorer på benet fra hoften og hele vejen ned til tåspidserne og bliver derefter optaget med infrarødt kamera af flere omgange, indtil vi har den rette position på cyklen med de mest optimale vinkler – med det udstyr, vi nu kommer med – eller med mulighed for at udskifte dele af udstyret.

Vi havde lagt en plan for dagen, så vi skulle fittes i en bestemt rækkefølge som “perler på en snor”. Så efter den fælles optakt kørte jeg tilbage på job og arbejdede indtil kl. 15.

Der var lidt forsinkelse i planen, da jeg kom tilbage, så jeg havde lige tid til at prøve denne lækre swim-run dragt fra Zone 3:  “Evolution” med blød neopren i benene inkl. neopren sleeves, kompas og fløjte. Fede små lommer og meget lækker! Jeg drømmer lige videre om den lidt endnu – og skal liiige finde 3000,- hvis det skal være en realitet…

img_9193

Så blev det min tur, og jeg blev udstyret med alle censorerne. Jeg har jo særligt været uvenner med min sadel, så det var det første, der blev skiftet. Jeg prøvede først en fra Adamo og det var egentlig meget godt, men vinklerne blev ikke helt rigtige. Så skiftede vi sadel og så kom jeg frem. (Det endte med en sadel ISM PN 2) Og næsten en cm op. Frempinden blev vendt om så jeg ligger højere og vinklen i armene og hen over rykken er bedre. For første gang havde jeg følelsen af, at jeg kunne blive liggende -læææænge – og det er der jo brug for d. 20.8 (og alle de mange timer på vejene frem til…)

Den nye sadel har en ret bred split – for bred og den blev samlet /gjort smallere af en strip – så Jonas sagde flere gange “Strip-Jacob” for at få en god kollega til at hente en strip 🙂 Til alles latter…

Jeg vidste godt at jeg “dipper” – altså cykler på tæerne, men jeg skal virkelig træne i at få hælen ned mod jorden og få et andet tråd

I vedhæftede pdf kan målene ses Fit og Bike.

Hjemme i kælderen røg cyklen hurtigt tilbage i Hometraineren. Jeg er alene med pigerne i disse dage mens Mark er på skiferie, så træningen har virkelig skulle passes ind. Jeg nåede lige at aflevere Carla til bold og sprang op på cyklen for at afprøve den. Sikken forandring!

Jonas havde tidligere på dagen sagt, at hvis sadlen bare var tilnærmelsesvis god på HT ville den blive rigtig god på landevejene. Og min første oplevelse var rigtig god – selvfølgelig kunne jeg mærke at jeg var på en ny sadel, der kræver tilvænning – men det er virkelig rart at komme så langt frem og nu skal jeg øve mig at træde rigtigt.

Heldigvis var dagens pas et restitutionspas oven på to dage med løb a henholdsvis 12 og 15 km lørdag og søndag. I morgen er arbejdsdagen lang i Århus inden jeg napper en dobbelt svømmelektion. Alt er godt!

img_9196

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s