TIK løb nr 500 og invitation til Furesø SwimRun

Søndagen i dag er som jeg allerbedst kan li dem! Ovenikøbet oven på en virkelig dejlig lørdag aften, hvor jeg pludselig var alene med min skønne mand, da begge børn spontant fik overnatningsaftaler i stand. Det er sgu sjældent, vi har god tid til at snakke uden at blive afbrudt og gå aftentur med Balder begge to. Vi delte en falske champagne og blandede slik – sikken en fest!

I morges ringede uret 7.30. Jeg gik med hunden – Mark hentede Carla fra overnatning i Virum, hvorefter hun fik et lift til Tune af fodboldmor og Mark tog på job. Liva har været sammen med veninde fra basket i døgndrift siden fredag.

Jeg mødtes med hele 65 flotte ALOT’er til Tastrup Idræts Klubs løb nr. 500 til en 10 km tur.

ALOT foto

Starten gik kl. 10 og jeg fik lagt for hårdt ud med 4.20 pr/km og allerede ved 4-5 km måtte jeg sænke farten og Tanja overhalede mig. Og så begyndte andre også at hente mig – inkl. flere fra ALOT. Hvornår jeg lærer jeg det??? Jeg havde dog ingen km tider over 5 min – de lå i snit på 4.38.

I opløbet henter jeg Nikolaj fra klubben som (bevidst?) sætter  farten ned den sidste km men sætter spurten ind sammen med mig. Det var sjovt!

Foto Gitte Vognsen
Foto Gitte Vognsen

Træner Jeanne tog 1.pladsen i et stærkt comeback efter en lang skadesperiode. ALOT damerne gjorde rent bord på 10 km distancen med Tanja som nr 2 og mig som nr 3:-)

Foto Christian Kepser

Tanja napper mig lige med 5 sekunder – og hun var rå i dag – hun lå så stabilt, og selvom jeg forsøgte at hente hende lige til det sidste, så lykkedes det ikke. Jeg slutter som nr 48/179 overall og som nr 3 blandt 54 kvinder.

Efter løbet var der kransekage og champagne i telt med livemusik – og det var virkelig fint og festligt. Vi var 500 deltagere i alt på 2, 5 og 10 km distancerne.

Tanja har spurgt mig, om jeg vil være stand-in for hendes makker Tina til Xterra SwimRun Furesø d. 28. maj. Tina havde fået dobbeltbooket sig. Det vil jeg naturligvis gerne – jeg har stadig et opgør med Furesøen fra for 2 år siden, hvor det ikke lykkedes mig at komme igennem La Santa Sprint Tri serien uden at slå over i brystsvømning. Så nu skal det være – selvom søen er kold i maj. Distancen er 18 km løb og 4 km svømning. Jeg er spændt!

Efter løbet kørte jeg i mit svedige tøj til Tune og så Carla spille indendørsbold. De fik kamp til stregen i dag, og det er vist meget godt. I en lang periode har de klaret sig vældig godt, så lidt modstand er ikke af vejen. Jeg nappede et bad i omklædningrummet mellem to kampe.

Foto Susan Frimodt

I går var på alle måder også en dejlig lørdag. Jeg var tidligt oppe ovenpå middag fredag og en fin aften hos yndlingskollega inkl. vores mænd og svømmede 2500 teknik med Caroline. Bagefter kørte jeg direkte til Arken i Ishøj og så udstillingen “Gys – er det levende” sammen med veninde tilbage fra Brøderup Ungdomsskole. Vi fik en fin frokost i den solbeskinnede museumscafé, og da jeg kom hjem drak jeg kaffen i haven for første gang i år, mens jeg kastede frisbee igen og igen til den utrættelige hund :-). Et pas på Hometraineren kl. 16 rundede dagens træning af.

Se artikel fra Albertslundposten om løbet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s