Svømmetræning i ALOT 

Svømmetræning med ALOT foregår tirsdag aften og fredag sen eftermiddag. Tirsdag er vi delt op i 3 hold a 55 minutter. Jeg svømmer på hold 2 – og for tiden også ofte sammen med hold 1 – så jeg får lidt mere svømning sat i banken. Jeg får svømmet ca 1800-2000 m på et hold afhængigt af svømmeprogrammet på dagen.

Fredag svømmer vi fra 17-18 og der kommer generelt lidt færre her. Det er nu lækkert at starte weekenden med en tur i svømmehallen – et godt måltid mad og et glas rødvin bagefter er en herlig belønning. Og saunaen – ikke at forglemme! ALOT kvinder får vendt mange ting i saunaen… det er en gave at være en del af.

Træningerne er som regel bygget op med opvarmning ca 10 min, 1. serie med forskellige primært crawl indslag, lidt teknik, 2.serie og evt løs til sidst.

De sidste to tirsdage var den dejlige ALOT husfotograf Gitte Vognsen på pletten og tog fotos under træningen. Det er sjovt at se, hvordan jeg egentlig ligger i vandet. img_0002

Jeg svømmer stadig ikke stærkt – jeg gad godt, det gik stærkere – og jeg ved ikke rigtigt, hvad der skal til for at det går stærkere. Jeg svømmer ca 2.8 km i timen på en 25 m bane. Jeg har koncentreret mig meget om teknik denne sæson – og alligevel er det svært at blive bedre/hurtigere. Det er jo ikke på svømningen, jeg slår halve timer af en ironman tid på – det er cyklingen. Men alligevel. Kan man intervaltræne i svømning?

Normalt er det Jan Kingo, der træner os og han gav sodavand efter træning pga sin fødselsdag:-)

img_0006

I går havde vi fint besøg af Mark Vogel til vores våddragtstræning. Vi kunne først prøve våddragter og andet open water udstyr. Bagefter fik vi fif og tricks om svømmeteknik. Jeg købte et par nye briller – min våddragt holder endnu, men jeg får brug for en Swim/Run dragt med korte ærmer og ben til sommer til mit svenske eventyr med Caroline.

Koncentreret lytter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s