Ny sadel til min tri cykel

Jeg ved godt, at jeg skal vænne mig til at køre på TRI cykel fremfor på min racer. Men jeg sidder simpelthen så elendigt, at jeg nærmest ikke kan gennemføre et pas på Hometraineren.

Jeg skal meget snart have et bikefit, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg kommer til at skulle have en ny sadel. Så hvad skal jeg vælge??

Det er jo en jungle at finde den rette, og selvfølgelig skal jeg prøve nogle forskellige, men hvad skal jeg gå efter? Jeg googler, leder på facebook grupper, spørger klubkammerater, men pyh det er svært. Jeg var i en lignende situation med raceren for et par år siden, men er blevet så glad for min Selle Italia Diva sadel. Den fungerer dog overhovedet ikke på TRi cyklen…

Jeg forventer ikke at komme til at sidde som i en lænestol på de 180 km, men som det er nu er der slidt hul efter 30 min – og det går altså slet ikke! Det så uoptimalt som det kan blive.

sadel.png

Jeg kigger lidt på specialized sitero expert gel bg og også lidt på Profile Design Tri-sadel – Vertex solid CrMo. Andre sværger til Adamo sadler. Men jeg har jo ingen forstand på det. Det vigtigste er at komme til at sidde så godt som muligt, så gør det ikke noget om der er 50 grams forskel i vægten på sadlerne.

Suk jeg håber vi kan tale om sadler til det BIKEFIT….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s