Træning i Vietnam 

Det er alt for skønt det her Vietnam ferieliv!

Vi har nu været her i en lille uge og nyder hvert sekund.

Vi bor genialt lige ned til en laaang strand (long Beach) med stille hav med fralandsvind. Alle 3 generationer kan være med her.

Dertil kommer den 23 m lange pool, som næsten kan gøre det ud for en 25 m bane – dejligt placeret i skyggen af palmerne.

img_8150-1

Jeg har jo fået “træningsfri” af Jeanne men jeg holder mig i gang med løb og svøm og slapper samtidig af med også at drikke en øl til frokost, hvis jeg har lyst.

Jeg har løbet 3-4 ture langs vandet i bare tæer af ca 6 km.

Det er dejlig “gratis” at smutte fra resten af banden op af formiddagen når de er godt i gang med en leg “alene” til en løbetur i våd bikini. Min svoger har løbet med også. Vi har fået et par fine vabler af sandet, men ikke noget at tale om.

Svømning er dels foregået i åbent vand som er meget salt og i poolen fra morgenstunden før alle andre vågner. Jeg vågner af mig selv ca 7.30/8 og smutter i poolen hvis jeg har lyst – bare 1/2 times tid ca 1500 m.

Åben vand er kun under opsyn af de andre så ofte bare 20 min af gangen hist og pist.

Alt tæller tænker jeg, så jeg ikke skal starte forfra, når jeg kommer hjem. Tænker faktisk ikke på Ironman (eller abejde eller noget andet!) i disse dage men på at holde mig igang, når jeg samtidig indtager noget mere føde og sukkerholdig væske end jeg plejer 🙂

Læs evt mere om oplevelserne på rejsen på moerkeby.wordpress.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s