Home trainer issues

Ok magen til ukoordineret amatørdebutant skal man da lede længe efter (=mig)!

I dag var dagen for mit første HT pas i følge min træningsplan. Det krævede mildest talt forberedelse og igangsætning og ikke mindst mental overvindelse.

Jeg har arbejdet hjemme i dag og 15.30 lukkede jeg pc’en og satte forberedelserne i gang. Jeg havde lånt dæk af naboen, det var det første der skulle ske. Skift af bagdæk til HT dæk. Godt så langt så godt.

Det gik også fint med at få cykel sat i HT – dog tydeligvis ikke korrekt fandt jeg da ud af undervejs – mere om det om lidt.

Næste step: stramme klamperne på cykelskoene… godt – tjek!

Næste step.find PC, ringe til ældstebarnet for at få koden til Netflix, overvej hvilken serie der skal ses – valget blev Sherlock, ældstebarnet havde ikke koden – “Den har far”. Godt ned af cyklen igen – op til manden – få koden, tilbage i kælderen, log på Netflix, op på cyklen. Så er lyden er for lav…og kan ikke justeres højere… pyt – jeg læser teksterne…

Havde så glemt træningsplanen ovenpå, hvorpå der står hvilke intervaller, jeg skal køre. Af cyklen igen – op og hente den – tilbage i kælderen – op på cyklen. Godt så – tjek…

Opvarmning i gang – fuck jeg har glemt min pulsstrap – den skal jeg da bruge. Af cyklen igen – op på første sal og hente den – tilbage igen – op på cyklen, så er vi gang… godt – tjek…

Pulsstrap finder ikke uret – nå da – den mangler da nok batteri – af cyklen, op i stuen, find og skift batteri… godt – tjek…

Så kom jeg endelig i gang med mine intervaller – men jeg har jo tydeligvis ikke forstået et eller andet… jeg kunne slet ikke få belastning nok på lige gyldigt hvor meget jeg skruede på den der dims eller skiftede gear… det eneste der blev slidt var dækket… Hvad gør jeg galt???

Skulle have kørt 4 intervaller af 10 min i puls 80-85%. Jeg nåede kun lige op på 70%… Jeg fik kørt 55 min – skulle have kørt 70 – men altså hvor herre bevares – det nytter jo ikke når jeg ikke kan få skidtet til at virke…

Det hjælper ikke ligefrem på motivationen at jeg ikke kan finde ud af det mest basale. Hjælp mig – nogen – træner Jeanne, nabo Henrik, please… !

img_7065  img_7056img_7064-e1535093930901.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s