Pastaparty

Ja ja, så faldt hun igen over et godt website, tænker du måske. For få uger siden var det bookanaut og nu er det pastaparty.dk.

Men dengang jeg var ny – og det er altså bare 2 år siden, jeg blev meldt ind i ALOT netop i disse dage- og netop havde forsøgt mig med min første Kvindetri i Brøndby, der kunne jeg virkelig godt have ønsket mig at pastaparty.dk eksisterede – ikke mindst da jeg skulle til at finde stævner.

På pastaparty.dk er der en virkelig flot stævnekalender og en meget fin liste over triathlonklubber og så er der ikke mindst mulighed for via pastaparty på facebook at få liveopdateringer fra vores danske triatleter, når de er i vælten til stævner rundt om i verden – bl.a. på Hawaii for nogle får uger siden. der havde pastaparty.dk nogle imponerende overblik – ikke bare over de professionelle men også amatørerne.

Jeg følger helt sikkert med her fremover!

pastaparty-e1535094978494.png

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s