Den forjættede time

4 sek mindre pr km, så er den der! Men hvorfor er den så svær at fange ,den der forjættede time??? Nu har jeg løbet Eremitagetløbet siden 2001 og de sidste år haft det at komme under en time som mål.

I dag var det planen at løbe 4.30 pr km til at starte med og så have lidt at give af, når det begyndte at gå op af bakke, når jeg skulle have en tår at drikke osv. Og det gik efter planen, men planen skulle have været 5 sek. hurtigere /km. Jeg skal helt ned på 4.25 /km for at have nok sekunder i banken… eller også skal jeg have mere fart på, når det går opad.

Det gik som smurt hele vejen rundt. Det dårlige vejr, der var blevet lovet, valgte at holde pause, mens løbet stod på – både blæst og regn blev indstillet. Jeg var egentlig i overskud, kunne godt have presset lidt mere hist og pist, men holdt mig til planen om god fart under 4.30 i medvind og ned af bakke og på de jævne lige stykker, sørge for at presse og hele tiden overhale – og mindre skridt og mindre fart op ad bakke. Jeg må arbejde på at presse mig selv noget mere. Jeg bliver ligesom lidt hængende i det, der føles godt tilsat “medium pres”…

Det sidste stræk er altid hårdt – 300 m op af bakke, men det er nu en dejlig søndag i Dyrehaven. Og jeg må blive ved med at jage den time… 4 sekunder mindre pr/km….!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s