30 km i negativ split og tanker om træningslejr 

Dagens lange løbetur på 30.4 km blev endelig en i negativ split. Jeg lagde langsomt ud og sluttede lidt mindre langsomt 🙂 Jeg kom rundt i tiden 2.49.14. Jeg havde stabile ben og følte jeg kunne være blevet ved i en evighed. Jeg tror ikke, jeg bliver øm – det føles ikke sådan. En lille vabel ved storetåen er nådigt sluppet i stadig relativt nye sko.

Der er 4 uger til 6-timers løb. I dag var den eneste lange tur ud over at jeg får løbet ½ maraton ca hver 2. uge. Jeg håber på en hurtig Eremitage i næste weekend og derefter ½ maraton ved sydkystløbet. Og så nedtrapning frem mod 28.10. Det bliver godt nok spændende!

img_6701

img_6704img_6700

Katrine fra klubben har spurgt om jeg vil med til Mallorca på træningslejr i foråret 2017 og dele en lejlighed med hende. Uha det frister! Der er allerede flere fra ALOT, der har været dernede og som er glade for Next Level Camp

Jeg har fluks opstillet et budget og kigget kalender og er bare helt klar! Har regnet og regnet, om jeg kan få feriedagene til at slå til og talt med Mark om det. Det kunne bare være fedt! Fortsættelse følger 🙂

next-level

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s