Zombieløbet

Jeg er mør og flad på en fantastisk måde!

Det har været en skidesjov søndag. Pigerne og jeg drog mod mosen i morges lidt i 9 til Zombieløbet hvor pigerne skulle være zombier og skræmme løbere og jeg skulle være frivillig og løber.

Jeg fik sat pigerne i gang i zombiezonen med makeup og indfandt mig i nummerudleveringen, hvor der hurtigt blev meget travlt på den fede måde. Selvom køen var lang, ventede løberne ikke længe og det var sjovt at stå så centralt et sted som frivillig. 

Klokken var mere end 13.30 før jeg kiggede på uret igen. Pigerne havde selv fundet vej ud på ruten og indtaget gode pladser sammen med klassekammerater. Jeg har simpelthen så store børn nu! I går var de alene i henholdsvis Tivoli og City 2 så de kan godt nok meget selv!

Det stilnede lidt af og jeg trak i løbetøjet og begav mig ud på den skræmmende Trailrute med flere hundreder zombier, der lå på lur. Jeg kom igennem med 1 ud af mine 3 liv i form af plastiksnipper om livet. 

Tilbage i mål fik jeg lidt at spise og blev så “shanghajet” til at løbe med ud på ruten på sidste tur som de sidste løbere, hvor vi fjernede alle flag og afmærkninger, fortalte zombierne, at det var slut og gav dem rutevejledning til at finde tilbage.

Herunder ses Babydoll-Zombie-Liva.

Og en helt pæn placering som nr 17 ud af godt 1000 overall:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s