Det lange seje træk

Så er de sidste “lange seje” træningspas overstået og nu er der kun en uge til Kronborg Ironman 70.3. Siden klubmesterskabet i Karrebæksminde har jeg trænet dagligt og de sidste 3 dage har budt på 2,5 km hav (fredag), 95 km cykel (lørdag) og i dag 17,3 km løb. Så nu kan jeg med ro i sinde sige, at det lange seje træningstræk frem mod på søndag er overstået. 


Den kommende uge byder kun på moderat træning inkl få intervaller og ellers er der både klassefest og fodboldkamp og forældremøder på programmet.

Det er vist meget godt, at den snart står på ferie, god mad, vin og ingen faste (trænings)planer. Familien trænger til mig og jeg trænger også så meget til dem. I snit har jeg trænet 12 timer pr uge den sidste tid. Jeg savner min mand, og jeg savner at drive og dase og bare være. 

Jeg har tabt mig mere end jeg synes er sjovt (er under 60 kg), og lige nu døjer jeg med en meget urolig mave og har gjort det i ca 10 dage. De sidste to løbeture har jeg været i hækken 2-3 gange… Jeg er nervøs for, om der er et udbrud af Colitis Ulcerosa på vej. Det har været roligt siden marts sidste år, men det kan lige passe at det kommer nu – op til ferie. Sådan har det også været de sidste gange.

Jeg har ikke været så god til at tage min medicin, siden vi var på Mallorca for en god måned siden. Jeg er dog startet igen og håber jeg kan tage det i optrækket.

Jeg bliver nervøs ved tanken om, hvor mange toiletbesøg der kan drille mig på søndag. Jeg vil jo rigtig gerne tæt på og helst under 5 timer på de 1.9 km svøm, 90 km cykling og 21.1 km løb.

Jeg giver min krop noget ro den kommende uge og store mængder mad og drikke. Så giver jeg den gas på søndag og krydser fingre for at den der Colitis bliver væk. Og så holder jeg fa’me ferie!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s