Jeg blev sgu klubmester!

Altså juleaften er god, men 4.6.2016 var  virkelig god!

Klubmesterskabet i ALOT stod i år i Karrebæksminde ved kvart distance – 950/45/10,5. Jeg var tidligt oppe sammen med ældstebarnet og drog mod syd sammen med Balder og satte hund og barn af hos mine forældre i Faxe på vejen.

Der var skøn stemning i ALOT teltet, mens  folk kom dryssende.

Selve racet var med ca 1000 deltagende -sendt afsted i 3 heats med 10 min imellem start kl 12, i den stegende middags-sommerhede på mere end 26 grader og ikke megen vind.

Forventningerne til mig selv var ret store forud for dagen. Jeg ville mega gerne nappe forsvarende klubmester Mellanie Vendt, men hun har været sat ud af spillet på løbedelen og havde givet udtryk for ikke at stille op. Men hun er kommet langsomt og stærkt igen på det seneste – dog stadig et stykke fra sin topform. Så jeg måtte slå til nu! 🙂

Jeg er ikke meget for de massestarter på svømmedelen, men var ok rolig med erfaring i depoterne fra sidste sæson. Alligevel ærgrer det mig,når det ikke lykkes at svømme crawl hele vejen rundt. Når 350 starter samtidig er der jo nærmest en vaskemaskine på skylle- og slyngeprogram, der starter og det er hverken til at se, navigere, finde flow, eller få luft. Alle slås mod alle om at komme frem,så jeg måtte slå over i bryst og drive med flere gange til vi havde rundet 1. bøje.


Jeg havde håbet, svømningen kun skulle tage 18 min på de 950 m, men det tog 21. Dertil en god løbetur på vel 300 m over til t1. Og så afsted på cyklen.


Turen fra havnen startede på en noget grov asfalt de første 5-8 km. En del op af bakke og ned igen. Jeg havde først fornemmelsen af flow efter 17 km, men så begyndte jeg også at få km-tiderne op.

Jeg havde det skønneste “selskab” på ruten. Nr 667 var mega sej til at peppe mig og vi lå og pressede hinanden dog uden at drafte. Hun totalt sweat- talkede mig og det var mega motiverende!

Ind i t2 med helt vild stemning i opløbet. Fantastisk! Lynhurtigt ud igen i løbesko på de 10,5 km i stegende hede. Den var streng i Sommerhusområdet, hvor vinden stod stille. Heldigvis var der mange lokale der havde sat vand ud til os og haveslanger med brus, vi kunne løbe igennem – total redning! 

Løbeturen gik på en strækning hvor vi langt overvejende kunne se på modløbende. Og det er så fedt, når man kender rigtig mange på turen! Der blev klasket mange hænder og pep talket undervejs! Jeg holdt seføli øje med Mellanie, som havde nævnt, at hun måske udgik efter første løberunde på 5 km, hvis foden drillede. Men da jeg så hende på anden runde, tænkte jeg, at slaget nok var tabt. Hun er sgu så vild til svøm og cykel og sine skift, at jeg ikke troede, jeg kunne hente hende på løb – i den hede.

Men jeg lå ret stabilt – selvom min fornemmelse var at det gik langsommere. (den landede på 4.42 i snit, så det er godkendt…)


Målopløbet var helt vildt! Jeg elsker, når man kan få publikum med ved at hive armene opad og sætte en spurt ind.

Den smukkeste målstrækning langs vandet- de bedste 150 m har jeg altid med en lille klump i halsen.

Jeg elsker det, jeg elsker det! Jeg elsker det virkelig!


Jeg kom i mål i 2.35.02. Havde håbet at komme under 2.30 men varmen var streng og der var langt mellem skiftene.


Efter mål hilste jeg på klubkammerater og med-atleter og gik ned til klubteltet og væltede direkte ud i vandet igen. Stranden var blevet til fluepapir og vandet var såååå godt. Mens jeg lå derude råbte Mellanies store datter “du har nappet min mor med 50 sekunder” – åååh sejrens sødme!

Klubben fik lov til at bruge podiet til premieoverrækkelse og spas med bobler, skide sjovt altså! ALOT er godt nok gode til at feste og gøre noget ud af det!

Hjemme hos mine forældre stod boblerne klar og der var sat flag ud til vejen og jeg nåede aldrig i bad… Pyt jeg var jo også kun lidt øl-klistret…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s