Klubmesterskab 

Så bliver der pakket og nusset om udstyr (med skæve solbriller på), bare jeg nu har husket det hele??!! Jeg har spist og drukket hele dagen og her er så det obligatoriske pre-race foto. I morgen går det løs til kvart jernmand i Karrebæksminde.
Vejret ser skønt ud – måske endda lidt for varmt, men vi klager ikke. Barndomsminderne om havet ved Enø er vidunderlige og jeg glæder mig på alle måder til at gense omgivelserne. Det er klubmesterskab i det allerbedste ALOT selskab med hjemmebagte kager og hygge bagefter. Jeg går efter podieplacering for træningen er gået godt indtil nu. Så må vi håbe det hele klapper! Tri-life is good😉👏🏻img_4551.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s