Core inkl hund

Så fik vi ny hund – Balder på 1 år – islandsk fårehund. Vi fik ham i går og han er så sjov og dejlig. Jeg glæder mig til løbeture sammen med ham. Vi skal afprøve det i morgen:-)

Og jeg skulle hilse og sige at dagens core træning var noget udfordret af en glad hund, der ville ligge nærmest ovenpå mig, mens jeg fx lavede mave-øvelser. Det blev lidt nemmere, da jeg kom til planken – så faldt han til ro og lagde sig ved min side. Core bliver ekstra sjovt fra nu af!
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s