Nerve i klemme / hold i lænden

Ja, dette billede fra sidste søndag siger det faktisk meget godt! Jeg har ca samme udtryk, når jeg ligger på gulvet og forsøger at strække og massere min sløje krop!

Efter de 12 km trail, som jeg egentlig ikke syntes var urimelig hårde, og hvor jeg heller ikke pressede den, tog vi til fødselsdag og der fik jeg ondt i ryggen og lænden.

Mandag var svær på arbejde på cykel, særligt da jeg skulle cykle hjem.
Tirsdag forsøgte jeg at tage på arbejde i bil, men måtte køre hjem til akut tid hos lægen for at udelukke diskusprolaps.
Intet tydede heldigvis på det, men jeg fik arrangeret en massage-tid herhjemme og tirsdag aften havde jeg mega ondt.
Onsdag fysioterapeut og recept på stærkere smertestillende…
Torsdag og fredag lå jeg på langs og lavede øvelser og selvmassage… Jeg har set 2 hele sæsoner af Mad Men, strikket 2 bluser, læst 3 bøger og keder mig nu.
Altså hvad er nu det for noget? Er det en udløber af sommerens “springerknæ” og en iskias i klemme i kombination med hoste og snue, som så kulminerer med at det alligevel var for meget med de (sølle) 12 km trail???? Stærke smerter fra lænden opad i ryggen og nedad i venstre ben men allerværst i lænden…
Summa summarum: har ikke trænet siden og der er ikke udsigt til, at jeg er klar lige med det samme. Jeg har gået 2 ture med hende her og det var slemt efterfølgende hver gang.
Jeg må konstatere, at jeg er slået ud pt og at triatlon har 4 discipliner: svømning, cykling, løb og styrke/core træning. Og at jeg har forsømt den 4. disciplin siden i sommers. 
… Og at jeg sikkert skal til at starte forfra når jeg bliver klar igen. 
I dag har jeg forsøgt arbejde 1/2 dag, men bare køreturen derind var streng. Fysioterapi over middag og nu øvelser igen igen.

2 thoughts on “Nerve i klemme / hold i lænden

  1. Okay… Dit absolutte fokus er på tabet af træning.. Ændre dit fokus Mia… Lyt til hvad din krop fortæller dig. Den forærer dig noget og tager intet fra dig.. Sagt af hekse mutter fra Valby. Med kærlighed ♡♡♡

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s