"Trail newbie" v Trailman Winter Series Vol 1

Min debut i dag til 12 km trail i Holte i Geel skov sammen med gode ALOT’er og “dintræner” aka Carsten var sjov og hård, selvom jeg ikke pressede men blot forsøgte at komme rundt og få en god oplevelse. Ingen ambitioner med andre ord. Og det var vist meget godt!

Forberedelserne har ikke været optimale: 14 dage med virus som både har været med snot, hoste og maveonde i kombination med iskias i venstre side, der bliver ved med at drille…
I hele perioden har jeg skiftevis forsøgt at gå på arbejde – været nødt til at blive hjemme … forsøgt at træne – været nødt til at lægge mig. Ikke nemt…
Foto: Kim Vognsen

Skoven var så fin i dag  i solskin oven på stormen Freja havde haft fat i nat.
Skoene pæne til at starte med og starten gik på 6 & 12 km på samme tid med ca 500 løbere.
Foto: Kim Vognsen
Foto: Morten Schrøder via Trailman Danmark på Facebook 
Ruten var 2×6 km på en rundstrækning op og ned af bakkerne som var seje og på de stejleste eller længste var jeg ofte nødt til at gå. Når man er vant til at løbe ca 4.50 pr km på en 12’er er der langt ned til dagens 6.32 i snit. 
Men det var ligesom ikke tiden, der var i fokus i dag, men at afprøve “konceptet”, og jeg må sige, at det er sjovt at springe over væltede træstammer, navigere i skiftevis tung mudder, svampede vandhuller, bløde nåle fra nåletræer, velduftende muld og undgå rødder og større sten. En helt anden løbeoplevelse end asfalt og fart!
Foto: Run Denmark fra Facebook 
I mål i en “imponerende tid” på 1.18 – som nr 38 ud af 105 kvinder og total som 233 ud af 365. Lad os bare sige at det godt kan gå stærkere 🙂 men Hey – negativ split! Det hjalp på 2. omgang da feltet havde spredt sig ud og vi ikke løb i kø på de smalle stier:-)
Jeg var så heldig at få en lodtrækningspremie i form af et par kompressionstrømper fra CEP med neon og natrefleks:-) og lidt goodies fra Garmin.
Nu ligger jeg brak på sofaen efter familiefødselsdag i eftermiddag. Jeg har ondt i ryggen – ved ikke om det skyldes forcering af bakker eller iskias… Eller kombinationen. Men jeg er klar på mere trail!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s