Løbetur og liggestolsintervaller

Man skal huske at komme hviledagen i hu, selvom det falder dampbarnet og krudtuglen her vanskeligt… I dag stod den på morgenløbetur op til masterne med afgang kl 07. Turen er nu navngivet “correr de Los tres mastas” 🙂

Jeg har for første gang sovet dårligt i nat og kæmpet med både myg, der insisterende var omkring mine ører og røde knæhaser af for meget sol på cyklen i går. Faktor 15 er tilsyneladende ikke nok til “helsidestegning på jernhest”.

Så kl 6.30 var det faktisk nat for mig, da vækkeuret ringede…

Vi løbe ca 11 km og jeg fulgtes (også indimellem gående på de stejle passager) med Susanne. Vi syntes vist det var lige hårdt!

Det er pænt fra toppen og det var dejligt at løbe nedad med små skridt for at spare benene til i morgen hvor ugens længste tur venter på ca 140 km.

Morgenbuffet med 11 km i banken kalder på ekstra kaffe. Og så skulle dagens vigtigste træning igangsættes: liggestolsintervallerne!

Mellanie og jeg fandt liggestole på forreste række og kørte et rotationsprincip der ligner tri-distancen 4-18-4 nemlig 4 minutter på siderne og 18 minutter på ryg/mave. Det er lidt hårdt 😉 men vi klarede næsten en fuld omgang. Tanning er også meget vigtig at få klaret. Vi arbejder hårdt på at få tanlines af cykeltøj mm. Måske vi ender med også at nå et par shoppingintervaller ?

Jeg kan godt komme til at lide lidt af “sportsFOMO” på sådan en Camp her: vil helst være med til det hele – og lidt til. Kan vi lige putte lidt ekstra på, fordi her er så skønt, så er jeg også glad. Men kl 13 var der svømmekonkurrence og det er ikke ligefrem svømning, jeg er bedst til eller synes bedst om med vilde svømmestarter osv så den sprang vi fra Vestegnen over.

Vi cyklede i stedet til Port de Pollensa i alm tøj og spiste en frokost på promenaden.

På tilbagevejen drak vi kaffe i den gamle by i Alcudia og nappede så en times tid mere på liggestolen. Det lykkedes altså at holde hviledag:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s