Julekalenderløb 21.-24.12

Sidste stræk, Garmins daglige forslag har i dagevis være “hvile”. Det har jeg ignoreret selvom benene ærlig talt er trætte. Og nu er det juleaften og jeg kan kalde mig watt-nisse.:-)

Onsdag 21.12: jeg arbejdede hjemmefra og stoppede ved middag. Jeg kunne derfor placere en 17 km løbe-låge kl 13. Vesteskoven blev løbet tynd og på kryds og tværs. Hjemmebanen gennem 18 års løbeture.

Torsdag 22.12: 8 km låge rundt i skoven og forbi pakkecentralen på tilbagevejen efter den sidste julegave.

Fredag 23.12: vi er landet i sommerhuset og skulle købe juletræ. Jeg løb den 14 km lange tur hjem fra savværket i Jyderup tilbage til Havnsø. Vesterlyng stod flot i det stille og klare vejr:-) jeg elsker at løbe her!

24.12: sidste etape igen med svoger: 9 km juleløb i Havnsø og Vestelyng, hvor vi mødte min elskede søs som også var ude og løbe men lidt kortere end os. Nu er vi fuldtallige og klar til juleaften. 300 km på 24 dage. Jeg tror sgu jeg holder løbepause i morgen… glædelig jul!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s