Julekalenderløb 13.-16. December

Luciadag 13.12: Tidligt op og i løbeskoene 6.45 med 10 km i hus før en tur til tandlægen og en hel arbejdsdag derefter. Denne uge er lidt vanskelig at få lågerne åbnet!

Onsdag 14. December: en arbejdsdag med oplæg og møder på tre forskellige adresser før frokost. Jeg skyndte mig hjem, mens det stadig var lyst og nåede mine 11 km før jeg skulle afsted arb.relateret igen 17.30. Så langt så godt. Nu er vi længere end halvvejs og Garmin fortæller mig at kroppen er slidt. Det passer meget godt med min egen oplevelse af kronisk trætte ben, men det er ikke uoverstigeligt:-)

Torsdag 15.12. Jeg løb t/r til og fra campus Carlsberg og måtte lige have nogle runder i solvangsparken for at nå 22 km. Hentede lige 4 julegavepakker på vejen hjem. Ret besværligt st løbe de sidste 500 m med dem og rygsæk med pc, tøj og sko men det gik! Jeg lytter lydbøger en masse for tiden, så er jeg underholdt km efter km!

Fredag 16.12 er vi 2/3 igennem kalenderen og jeg har løbet 207/300 km. I dag gik turen hjem fra arbejde indover Frederiksberg og jeg fandt den fineste juletræs salg på vejen hjem. 15 km var dagens låge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s