12. December: 24 km yndlingsruten

12. December julekalender løbelåge: halvvejs blev fejret med dobbelt op på distance: 24 km lågen blev åbnet i dag på min yndlingsrute. Op til fårene lige før skoven ved Kårup skov. Huen, jakken og vejret går igen på en del billeder. Men det er det tøj der spiller i 2-5 grader, gråt og let til frisk vind. Samlet har jeg tilbagelagt 155 km på 12 dage. Garmin Connect siger jeg overtræner (?) og aldrig har min vo2max været lavere. Kroppen kan godt mærke det sø småt nu – i morgen venter en kort tur. #løbenjulekalender #run #løb

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s