7. December hvor vejret passede til humøret (14 km)

7. December julekalender-løbe-låge indholdt samlet 14 km bestående af 4 km løb ud til Badesøen og herefter 10 km med ALOT intervaller i mørke. I regnvejr! Vi var 10 og løb langt fra hinanden. Mit humør trængte i den grad til intervaller i mørke og regnvejr ovenpå dagens Corona pressemøde som igen var en mavepuster for al energi. Jeg er sååååå træææææt og frustreeeeret af COVID-19 og de begrænsninger det giver for mine piger (og lidt for mig). Men jeg skal nok! #løb #run #løbenjulekalender

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s