1 mdr til KMD IRONMAN

Er det for tidligt at finde de gode power-zone-accessories og humør frem med en mdr til race? Ja nok lidt, men dette heppe-banner kreeret af sommerhusslænget har jeg kigget på hele vinteren, mens jeg sad på hometraineren i kælderen og havde MÅLET for øje. Jeg håber sådan, det skal luftes igen 18.august!

Jeg er så småt begyndt at mærke raceday nærme sig. Vi svømmer længere nu og i morgen tidlig svømmer “Mallorca teamet” (minus Madsen) hele ruten i Amager strand park. Hver gang vi er derude kribler det i maven. Det bringer gode minder frem både som hepper og deltager.

Vejret er med os i de her feriedage, så træningen er fantastisk udendørs – både swim, bike og run. Havet er lækkert, og løbeturene varme og svedige (og stadig lidt hæk-besøgs-agtige). Jeg forsøger at lægge ferietræningen tidligt – før min familie for alvor vågner. Så kan vi stadig have dagen sammen uden der skal tages højde for træning. Der er kun 3 dage med heldagstræning tilbage nu: 3 dage med 5 timers cykling efterfulgt af 1,5 times løb.

Cyklingen kan for tiden næsten ikke blive federe. I morges stævnede Mellanie og jeg ud 7.30 og fik intervaller til morgenmad. Danmark lå bare der i al sit lækre sommerblomstrede tøj og gjorde sig til og indbød til smil og glæde. Vi har sgu gode og vigtige snakke mellem intervallerne. Det gode træningsselskab er mindst lige så vigtigt som hurtige ben og fast kadence!

På hjemturen holdt vi for rødt på Roskildevej og måske kom jeg lidt til at sprøjte på Mellanie på ryggen med resterne at mit vand – til stor morskab for far og lille søn på forsædet i bussen, der holdt ved siden af os.😂😃

Hjemme på adressen igen før 11 med 94 km i banken, kun for at ose på terrassen og ved poolen resten af dagen med mit herlige afkom, som er virkelig godt selskab!

img_5353.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s