Luksus lørdag

Jeg elsker at have en ide om, hvordan det hele kan gå op og nyde, når det holder stik! Ja, jeg elsker at lægge det logistiske puslespil og få enderne til at mødes, så jeg når alt det jeg havde tænkt.

Og ja nyder det – mens det står på 🙂 Øjeblikket, momentet, det jeg er i, mens det sker. Jeg tænker ikke på det næste, der skal ske.

I dag er sådan en af de dage:-)

Når det hele bare spiller og går op i en højere enhed: jeg var oppe 6.45 og gik med hunden. Kl 8 sad jeg på cyklen sammen med er par morgenfriske ALOT’er. Der er altid nogen, man kan lokke med:-) Afprøvede ny (brugt) speedsuite dragt fra Zone3, og den spillede bare. 75 km på 2.25. Direkte i løbeskoene – 5.3 km på 25 min.

Hjem i bad. Kl 11.30 ankom niecerne som skal passes her i weekenden, og vi spiste en rugbrødsmad, mens Mark kørte Carla til mødetid før kamp. Så pakkede vi os sammen og kørte til kamp, hvor Carla scorede et flot mål, mens Elise tog en lur. Heppeholdet var ellers på plads! Carla har valgt at spille med U13 Elite denne sæson i stedet for med 14-2, så det var fedt at se dem komme i gang med sæsonen som nyt hold.

Hjemme igen hyggede vi lidt, redte senge (tre overnattende piger, mens Mark spiller job i Aalborg, så han er væk til i morgen tidlig) og gjorde os så småt klar til en regnvejrstur over til Glostrup Festival. Det var to spildte timer, hvor vi tog afsted og kom hjem i tørvejr, men ellers var der dømt byfest i brækregn…

Lasagnen var lavet klar i går, så det var heldigvis nem mad, da vi kom ud af alt det våde tøj.

Nu skal der hygges og mellem bygerne når jeg nok aftenturen med den smukke hund der hører til på adressen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s