Planlægger Mallorca

I dag er der kun en uge til, vi forlader det våde og halvkolde Danmark og smutter en uge på træningslejr med Next Level Camp.

Katrine og jeg har næsten dagligt kontakt – tjekker vejrudsigten og snakker om det praktiske vedr. turen. Jeg aner jo ikke, hvad jeg har sagt ja til – men jeg ved, at det kommer til at gøre ondt – og at det bliver noget, jeg aldrig har prøvet før. Jeg glæder mig enormt og er samtidig helt vildt spændt. Hvem er de andre? Er de bare vildt hurtige? Kan jeg følge med elle skal de vente på mig? Tør jeg køre ned af bakke og KAN jeg køre op af alle de bjerge? Uha der er mange ubekendte!

Jeg er startet på min huskeliste og den ser nogenlunde sådan her ud:

Svømning:

 • Våddragt
 • Babyolie til våddragt
 • Badedragt
 • Svømmebriller x 2
 • Badehætte x 2
 • Afdukningsspray
 • Næseklemme x 2
 • Vandskyende vat og ørepropper

Cykling

 • Ekstra slanger
 • Sadelfedt
 • Min egen sadel (Sella Italia Diva)
 • Mine egne pedaler
 • Cykelbukser x 2
 • Cykelbluser
 • Cykelsko
 • Klamper? (Hvilke er der på lejecyklen?)
 • Solbriller x 2 med alle farver glas
 • Cykeltaske til energi og småpenge
 • Tools?
 • Overtræksbukser (lange)
 • Løse ærmer
 • Sleeves til ben
 • ALOT vest
 • Cykelhjelm
 • Regnjakke
 • Strømper
 • Drikkedunke
 • Energi pulver til drikkedunke
 • TRI-dragter – 2 stk.( en uden og en med ærmer)
 • Cykelhandsker må jeg købe dernede
 • MULTi sportsur og oplader
 • Væskebælte

Løb

 • Løbesko
 • Løbe tank-toppe x 2
 • Kortærmerede T-shirts x 2
 • Strømper x 6
 • Shorts x 2
 • Løbekasket
 • Sports BH’er x 5

Det praktiske i øvrigt:

 • 21 geler
 • 3 pakker figenstænger
 • After training barer
 • klip-klapper
 • afslappet fritids-sommertøj
 • bikini
 • solbriller
 • en god bog
 • Panodil
 • Ørepropper
 • Lille højtaler
 • Vaskemiddel
 • Solcreme – vandfast
 • strikketøj
 • telefonoplader
 • kontanter
 • medicin og toiletsager

Nå jeg må arbejde videre på denne liste ad hoc – jeg har sikkert glemt noget…

Mark, pigerne og jeg har i øvrigt lavet en lille plan for, hvordan pigerne skal hjælpe til, mens jeg er væk. Mark arbejder jo ofte sent og derfor er pigerne nødt til at assistere med Balder og være ekstra gode til at tømme en opvasker, svinge en støvsuger osv. Jeg håber det går, så glat som det kan ! Og så skal jeg nok slippe kontrollen på hjemmefronten – det er jeg faktisk helt god til 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s