Mange løbemuligheder 

img_8090

Jeg må sande, at jeg med årene er blevet mere og mere glad for velkendt løbeselskab også selvom langt størstedelen af mine ture stadig er alene.

I dag havde jeg startnummer til sidste edition af Trailman Winter serien. Samtidig annoncerede klubkammerater hele to andre gode løbemuligheder via Facebook: enten 12 km til Hedelandsløb eller ca 2 x 10 med ALOT.

Jeg kunne bare mærke, at der var langt til Trailman i Helsingør sådan en søndag morgen … og selvom der var fordele ved den tur (altid sjove trailruter og det var ligesom betalt)…

Omvendt kunne jeg sove en hel time længere og løbe 1/2 gang så langt, hvis jeg valgte den lange klubtur. Og så er der jo det med selskabet: kender ikke er øje til Trailman, men har snakkesalige og hyggelige klubfolk på en long slow distance hele vejen rundt. Det trumfer bare det meste.

Løb har altid været noget solo for mig men det bliver mere og mere socialt som tiden går med ALOT.

I dag var det Tanja og Jan der lokkede med godt selskab på en ekstra runde efter det store hold havde løbet 10. Jeg kæmper stadig med at holde farten nede og har Tanja som fast fartholder:-)

Det var i øvrigt første tur siden jeg vrikkede kraftigt om på foden på arbejdet i onsdags og rev op i den gamle “hunde-skade” fra oktober, som endelig var i bedring. Jeg må så se om den holder – det satser jeg stærkt på den gør!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s