“Mamas Cave”

I dag kom jeg hjem fra arbejde, kyssede Mark farvel i døren, da han var på vej til møde, konstaterede at Liva (stadig) live-chattede med Niko på værelset, satte en vask over i kælderen, nød at køkkenet var ryddet og at jeg ikke skulle starte med at ordne efter morgenmaden.

Jeg lavede en kop kaffe, smed mig i sofaen og så ligegyldigt TV i ½ time. Jeg gik en tur med Balder, da Carla skulle til fodbold (som fik et lift med sin træner). Liva var kørt på cykel til Basket.

Hjemme fra gåturen skiftede jeg tøj til et træningspas på hometraineren på den nye cykel, som Jeanne hjalp mig med at få gjort klar i går. Vi skiftede til min egen sadel og “grov-fittede” mig på cyklen, inden vi drønede ud for at løbe en tur med klubfolket. Nu står raceren så klar til at jeg, når det værste salt er af vejene, kan snuppe den til og fra arbejde, mens TRI cyklen er i hometraineren. Alle cykelmuligheder er nu til rådighed!

Jeg gik i kælderen i mit cykeltøj, åbnede døren til “Mamas Cave” – mit mega rodede rum hvor HT står, og jeg lister mig ned og træner. Møbler er opmagasineret , alle min gamle skønlitterære bøger, min brudekjole, aflagt tøj og legetøj i alt for store mængder og tomme ringbind og tidsskriftkassetter – med andre ord – et værelse, der trænger til en sortering og udsmidning!

Stor var overraskelsen, da jeg åbnede døren til Mamas Cave (som Jeanne har navngivet mit rum)! 

Gulvet var ryddet, den store dobbeltseng fjernet – mine cykler stod flot og træningsbænken var fundet frem. WAUW – det var helt ærgerligt, at Mark ikke var hjemme til at se min overraskelse 🙂

Det betyder virkelig meget for mig, at Mark sådan har brugt dagen på at ordne kælder for mig – særligt når det handler om noget triatlonrelateret, som ikke er det, han er mest begejstret for:-) 

Jeg har klaget i ugevis over, hvor svært det er at komme til dernede og nu kan jeg  selv fortsætte med at muge ud – for jeg vil stadig bruge lørdag om en uges tid til at komme i bund.

Det var ret svært at koncentrere mig om mit træningspas på den nye TRI cykel. Jeg sidder anderledes – sadlen skal stadig vippes lidt mere ned – og jeg skal måske have en kortere frempind på styret.

Det har været en god dag – og jeg elsker min mand:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s