Jul i Bakkerne

Jeg er vild med jul! God mad og vin, træet, familiesamvær, konfekt og brune kager, gaver under træet. 

Jeg synes, den har været særlig magisk i år. Lillejuleaften gik med hjemmearbejde og praktiske gøremål. Jeg nåede også 3000 m i svømmehallen med mine piger og er par legekammerater.

Vi kørte ca 20.30 mod Veddinge Bakker til jul i søster og svogers sommerhus. Et glas  vin og så i seng….

Juleaftensdag var så skøn. Laaang gåtur med hele banden og så lidt forberedelser. 


Jeg fik en løbetur i bakkerne op og ned – op og ned, med havudsigt 🙂 5,6 km. Min svoger havde givet mig ruten og sagt at den plejede han at løbe den på 32-33 min. Så måtte jeg jo gøre det hurtigere på trods af øl til frokost…. 27.05.

Da jeg kom hjem og blærede mig med tiden, så han sagde, at så måtte han jo hellere også lige løbe den på under 30 min. “Skal jeg tage med?” røg det ud af mig. Så løb vi turen igen begge to og kom rundt i 27.37 på trods af en del astma på min svoger. 

Det var simpelthen så sjovt med den tur:-) Vi fik pacet hinanden godt og jeg var i overskud – tø hø.

Et hurtigt bad og så Disney kl 16 med et glas portvin og julen ku begynde 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s