Swim-Run og HOKA

Det er en mega-ultra-meget spændende tid, jeg er midt i – planerne for det kommende år byder nemlig på 3 ting, jeg aldrig har prøvet før:
  1. 6 timers løb 29. oktober 2016 – hvor langt kan jeg komme på 6 timer?
  2. Swim-run i Sverige – 1. juli 2017 Kustjagaran – 26.2 km løb og 4.3 km svøm – skiftevis i små tempi med makker – Caroline, bundet sammen med elastik og svømmende med løbesko på…
  3. Ironman i København 20. august 2017 – ja den bliver sej og suveræn forestiller jeg mig…
Hvor er alt det vovemod kommet fra? Jeg ved det ikke, men nu er jeg ligesom tilmeldt og så må jeg hellere gøre det! Inden da skal jeg dog liiiige have min lille løbe-sko-udfordring landet.
Jeg har nu i et par år løbet i Newton sko (Motion IV og netop købt en Kismet) og dermed skiftet løbestil fra at lande på hælen, til at lande midtfods/forfods. Det har fungeret meget godt for mig. Jeg er blevet hurtigere og ryggen er aflastet. Det tog mig ½ år at løbe skoene til i sin tid, fordi jeg fuldstændigt skiftede løbestil. Det strålede op i læggene i starten ,men det gør det ikke længere. Jeg er dog ikke sluppet af med en smule væske, der konstant står på højre yderside af mit skinneben – lidt over knystet/knoen.
 
Siden Kronborg i Juni har en haft vabler lige under den store trædepude under noget hård hud på min højre fod og min hud revner efter stort set hver løbetur – både i Motion IV og i Kismet. ÆV! og AV!
Jeg tror, de to ting hænger sammen , væsken og vablerne – nok også med at jeg pronerer en smule indad på begge fødder, men ofte godt lige kan “nøjes” med en neutral sko, som gerne er lidt lettere end sko med støtte til pronation. Men jeg skal altså løbe i gode sko til 6 timers-løbet! Basta.
 
Derfor har jeg nu på min fødselsdag lavet en aftale i Kokkedal hos HOKA One One og så vil jeg tage ud og se om deres løbesko kan noget for mig. Det håber jeg virkelig….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s