ALOTs personlige træner – Jeanne

I vinters kom der tilbud til alle klubmedlemmer i ALOT, om at vi kunne tilkøbe personlig træning som supplement til vores kollektive træning. ALOT har træningsmuligheder med og uden træner stort set alle dage hele året. Men for et overkommeligt mer-beløb pr måned, blev vi tilbudt at Jeanne, som har taget TRI-træner-uddannelse hos Dansk Triatlon Forbund, ville assistere mere personligt.

Jeg accepterede tilbuddet sammen med et par håndfulde andre klubmedlemmer, og jeg kan kun anbefale konceptet.

img_3709.jpg

Konkret betyder det, at Jeanne:

  • har hjulpet mig med at finde frem til mine mål for sæsonen og hvad der er realistisk at opnå/nå
  • måned for måned har udarbejdet skræddersyede træningsplaner til mig, så det passer ind i min hverdag med mange andre aktiviteter.
  • har sagt ja til træningsture hver gang vores kalendere har kunne passe sammen – det er dog kun sket et par gange, men det har været godt!
  • på stævnedagen skrevet besked for at høre om jeg er klar, om der er noget, jeg er i tvivl om og efter race skrevet for at høre, hvordan det er gået – virtuel hep!
  • gennemgår mine data fra races for at se hvor jeg kan justere – hvad jeg skal optimere
  • har sørget for en CORE Challenge via Messenger, hvor vi der har hende som personlig træner er samlet og 4 ud af ugens 6 dage får klaret CORE træningen derhjemme – og dokumenteret eller meldt ind, at det er gjort – meget fornøjeligt!
  • står til rådighed for alle mulige og umulige spørgsmål på stort set alle tider af døgnet.
  • stået på sidelinjen til Kronborg hele dagen og heppet…

Det har givet mig utrolig meget og Jeanne er pengene værd. Jeg ved godt, at der er forskellige overbevisninger, i hvordan man er træner og hvordan træning skal tilrettelægges og udføres. Det har været virkelig sjovt at blive udfordret på en ny måde at blive trænet på.  Jeg har haft personlig træner før og det har også været godt. Men som det er med så meget, så giver det et boost, når der sker noget nyt.

Det, der virker for mig, er når der er en, der interesserer sig (næsten lige så meget som mig selv) for, hvordan det går og som er SÅ begejstret, når det lykkes, og som pepper og psyker mig, når jeg er nede oven på et dårligt race eller træningspas. Det virker altså bare, når der er en JEANNE LIGE VED SIDEN AF og som har en holdning til det, jeg gør.

Og så er det ovenikøbet ok, at læsse af på Jeanne fremfor på gemalen, der ikke gider høre mere om, hvor hurtigt, hvor langsomt, hvor let, hvor svært, hvor hårdt, hvor meget vind, hvor havblik, hvor ondt eller hvad ved jeg….:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s