Træningsinaktiv….

Piv, så nåede snotten også at få magten over mig… kedeligt! Selvom det kun har varet 3 dage nu, så er det knap en uge siden, jeg har trænet nu…. Dobbelt piv…

Jeg vidste godt, at det ville blive svært at nå træning i weekenden, eftersom der var arbejdsweekend i vores delesommerhus. Det plejer at være intensivt og med fuld skrald på opgaverne. Denne weekend skulle der plantes ca. 50 m skelplanter i to rækker og males skur – god armtræning 🙂 Jeg tror aldrig, jeg har gravet så meget med spade, som i denne weekend. Heldigvis har vi nu alle fået så store børn, at de var en kæmpe hjælp. De knoklede nærmest lige så meget som forældrene – helt til det blev mørkt…

På vej hjem fra sommerhuset begyndte det at kradse i halsen og natten til mandag var den helt gal. Nu har jeg tilbragt to dage på sofaen med “Mad Men” sæson 6, te og strikketøjet. I går morges var jeg nødt til at få lidt luft, så jeg tog hunden med til Ishøj Strand og gik en tur i det flotte vejr – og sov længe til “formiddag” bagefter.
I dag har jeg så rejst mig fra sygelejet – flere kg tungere – og er taget på arbejde – i bil forstås… Det snurrer helt vildt for mine ører og i nat kom hosten. Ingen svømning i går – og gad vide, hvornår mit korpus kan lidt igen…Der er bare 10 dage til mit første 12 km trail løb, så jeg håber på, at der ikke går alt for lang tid. Jeg ved da godt at jeg sagtens kan løbe 12 km  – også selvom det er trail, men jeg er simpelthen ikke god til at ligge stille…(også selvom det da er meget hyggeligt – i ca 2 timer…)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s