Sådan er tirsdagene fra nu af:-)

I dag begyndte “den nye slags tirsdag…”

Tirsdag, hvor det ikke kun er svømning fra 19-20, men hvor der forud for svømning er en herlig løbetur i trailsko i mørket med pandelampe, refleksbånd, i mosen med Caroline – op og ned af bakker og igennem krat og buskads.
Heldigvis kunne Caroline vejen – en helt god deal, når man også lægger til, at min pandelampe trænger til nye batterier. Jeg ville have været pænt lost, hvis hun slap mig et sted mellem Vallensbæk og Albertslund…
Tilbage i svømmehallen blev det til ca 1600 m – krydret med træning af hovedspring… I have to say… Stejl læringskurve – jeg er en spade til det! Det stejler inde i mit hoved!
Jeg præsterede i nævnte rækkefølge:

  • 1 stk maveplasker
  • 1 stk “jeg fortryder midt i springet og lander på benene”
  • 2 stk “siddende på kanten og dumper i”
Så svømmede vi vel 3-4 x 75 m crawl og jeg kunne bare mærke, det ville være godt for mig med en succes inden saunaen, så på eget initiativ kravlede jeg op på kanten igen og prøvede igen, mens Mette heldigvis guidede en ekstra gang.
Så fik jeg to “fine” spring i kassen – kun lidt på maven, men hvor jeg rent faktisk satte af (med samlede ben) og svømmede videre med det samme:-)
Ja ja da – man skal kravle før man kan gå!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s