Kan det hedde "svømmechok"???

Ok, en ting er at jeg lider af en fødevareallergi (bukkehornsfrø) som bliver markant værre, hvis jeg kombinerer indtagelse heraf eller duft hertil med fysisk udfoldelse – primært oplevet ved løb deraf navnet løbechok.

Men sgu da ikke, når jeg svømmer!
Efter godt 2 km i havet med Caroline, hvor jeg godt nok syntes at mine briller drillede og jeg havde svært ved at se ud af mit højre øje, gik vi op og da jeg tog mine briller af, udbrød Caroline “Gud hvor ser du ud- du har fået en allergisk reaktion”. Jeg syntes godt nok at vandet havde lugtet og smagt en del af tang – måske er det alger, jeg ikke kan tåle…? Der var fralandsvind men en del understrøm…
Pis!!!
Nu har jeg ædt lidt forskellige stærke og lidt for gamle piller, som jeg har liggende i nødstilfælde og håber, at det lægger sig ASAP! Jeg orker ikke at se sådan ud i flere dage… 
Og nu skal jeg så til at være nervøs for at svømme også??

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s