Nr. 3 til Kvindetri i Brøndby :-)

For et år siden skrev jeg dette på Facebook:

Første tri gennemført i blæst og regn men sikken en fest. I’m hooked! Kom op af vandet som nr. 3 i lidt over 4 min (og må vist hellere lige træne lidt svøm for crawlen gik fint ca. halvdelen), cyklingen var sjov og jeg blev kun overhalet af to, løb i fin stil (overhalede alle) og i mål som nr 24 ud af ca 1100 i tiden 1.10.26. Debutanten er tilfreds”

Fra Facebook 17. August 2014

Jeg dobbeltjekkede lige tiderne og jeg blev faktisk nr 19 sidste år ud af ca. 900 og det var jeg rigtig godt tilfreds med.

Nu er der gået et år – mit første år med TRI og med ALOT.

I dag stillede ca 20 ALOT damer til start i Vestbadet og det var en fornøjelse at ankomme til en lejr, der allerede var klar, duften af hjemmebag og store smil fra formiddagen.

Vi havde fælles start i vandet kl. 10.40 og jeg havde en ambition om at komme under den magiske time – mine mellemregninger fortalte mig at det kunne lade sig gøre, hvis vejret og kroppen var med mig.

Jeg var nødt til liiiige at tjekke hvor mange der de sidste år var kommet under en time til dette stævne – i 2014 var der ingen (det skyldtes nok ret så kraftig regn) og i 2013 var der blot en der var under en time. Men vejrforholdene i dag var optimale – ingen vind, ingen regn, ingen sol – ca 20 grader!

Så målet var ambitiøst i dag – jeg ville under den time – punktum!

Svømningen gik fint – jeg lå forrest i feltet og kom først op af vandet, cyklingen gik forrygende trods en “svær rute” – der var overfyldt, mange med cykelkurve og jeg råbte “bagfra” måske 20 gange for at kommende ræsende forbi. Flere steder med prop og ikke særlig tydelig skiltning. Pludselig kunne jeg mærke, at jeg er blevet mere erfaren og har prøvet stævner med mere rutinerede deltagere – der er sket meget på år 1!

 

 

Jeg blev på intet tidspunkt overhalet, heller ikke i løbet. Det var en fest – selvom jeg ca halvvejs på løbeturen fik  “mellemgulvskrampe” og måtte kæmpe med at få luft ind via næsen og ud gennem munden. Det gik over efter 1 km – og det var jo ingen lang tur i dag.

 

 

Dagens tal – swin er inkl T1.
Dagens afsluttende stilling – 681 gennemførte

Der var skønt at komme i mål som første ALOT’er og tage imod de andre for til sidst at spise hjemmebag i teltet.

Og en stor fornøjelse at komme under en time, skære 12 minutter af min tid fra sidste år og ovenikøbet blive nr 3 ud af 681. Jeg er vild med TRI – og vild med ALOT som samler gode tri-folk på tværs af alder, ambitioner og anciennitet – Dét er det rigtig fantastiske!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s