Overvejelser om "jern"…

Lige rundt om hjørnet er der Ironman i København. Jeg tager ind og hepper på klubkammeraterne og mærker stemningen.

Jeg VED, at jeg får lyst til at prøve kræfter med distancen.
Jeg ved OGSÅ, at det ikke skal være i 2016, selvom jeg (allerede før jeg havde prøvet TRI en eneste gang) har proklameret, at det skal være, før jeg bliver 40 (hvilket jeg bliver i september 2016, så Ironman ligger perfekt der i august…)
Her er årsagerne til, at det IKKE skal være i 2016: (note til mig selv- læs dette når du alligevel får lyst)

  1. Vores familie er ikke klar til, at jeg investerer den fornødne tid det kommende år
  2. Min kære mand er ikke klar med den fornødne opbakning og det må jeg respektere
  3. Jeg/vi har faktisk ikke råd til at kaste penge efter både registreringsgebyr samt efterfølgende mere udstyr, flere stævner etc …
  4. Jeg er lidt i limbo hvad angår mine faglige karriereplaner – måske skal der ske noget andet/noget mere/noget “leder-agtigt” og så er det måske lidt vel ambitiøst med så stort et mål det kommende år.
  5. Jeg tror ikke at det er det rette tidspunkt, da mit helbred, som generelt er godt, nok lige skal finde sig til rette med, at der er nogle udfordringer med Colitis Ulcerosa, besvimmelser og allergi, knæ osv.
Der gør jo ikke den store forskel, om det er næste år eller om 2 eller 3 år…
Faktisk er jeg måske bedre forberedt, hvis jeg har flere år med TRI i bagagen, end jeg har nu. Jeg ved godt, at min grundform er rigtig god og at jeg nok har det, der skal til rent fysisk og psykisk.

Omvendt synes jeg at distancerne fra OL til ½ er rigtig sjove at kæmpe med og der kan jeg måske blive rigtig hurtig… Så planen er at gøre noget mere af det i 2016 og se hvad der sker…:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s