Et par gode træningspas og en udfordring!

Fredag kom jeg endelig i havet med gode klubfolk til 2,4 km i ret høj bølgegang og sidevind, da der var pålandsvind i Ishøj. Det var en god tur efter jeg havde snuppet 9,5 i løb fra formiddagen. Mit højre knæ driller en smule, men det mærkes mere som en ømhed efter træningen er overstået.

Jeg er blevet udfordret af, at jeg frem til 3.10 ikke må køre bil pga min besvimmelse i ferien. Det er et benspænd, jeg hele tiden bliver fanget i at glemme! Hold nu op hvor man kører mange småture relateret til træning uden at opdage det: til havet og svømme, til stævner osv så lige nu er jeg i gang med at nasse lift at klubfolk når det kan lade sig gøre… Det bliver lidt sejt, kan jeg allerede nu mærke!
I dag blev det til 72 km på cyklen i 10-12 m/s og 10 bakkeintervaller i Veksø.
Alt i alt godt gang i træningen igen…

Typisk ridebuksebag til tørre

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s