Juni – de første mål er nået

For at få lidt “open water” erfaring havde jeg tilmeldt mig Club La Santa Sprint Tri serien 4 hverdage i juni.

Den afvikles fra Furesøbad og er en smuk tur og et veltilrettelagt stævne. Jeg deltog 3 ud af 4 gange.

Jeg erstattede almindelige træningspas med disse små stævner. Distancen var den samme hver gang 750/20/5 bortset fra, at man de første to gange satte svømmedistancen ned til 500 pga koldt vand. 

Jeg blev aldrig gode venner med den sø! Kun 1. Gang lykkedes det med crawl. Ellers var det hurtig brystsvømning. Jeg placerer mig hver gang i den bedste 1/3 (blandt de samlede kvinder).

Klubmesterskab v Havnetri 

7.6.2015 var der Klubmesterskab og det blev afviklet til Havnetri i Kbh havn på Islands brygge. 

Sådan her lød min status på Facebook bagefter:-)

“Mega stolt ny triathlet efter dagens klubmesterskab og #havnetri. Blev nr 4 blandt alle kvinder og nr 2 i min aldersgruppe og dermed også nr 2 i klubmesterskabet efter seje Mellanie Vendt. Det var sjovt at svømme i havnen. Holder rigtig god fart i alle tre discipliner – knap 35 på cyklen og 4,06 pr/km i løbet. Jeg er SÅ TILFREDS! #miathlon #alot”

Øresund Triathlon 1/2 Iron Woman

Endelig kom dagen hvor jeg skulle prøve kræfter med den halve distance:-)

Alle forberedelserne skulle kulminere og der var ikke mere at gøre.

På Facebook skrev jeg dagen før:

Så er det i morgen, der skal prøves kræfter med 1/2 jern. Vejrudsigten ser fantastisk ud, jeg har fået en masse begynderstævneerfaring i foråret og vildt meget læring fra gode ALOT’er. Jeg kan ikke gøre mere nu. Spise, drikke, slappe af, lige tjekke udstyret (en gang til) og pakke tasken, aflevere cyklen senere i dag. Starten er kl 7.10 i morgen ved Charlottenlund fort, håber på ca 40 min i vandet, gerne mindre, et hurtigt skift og derefter helst under 3 timer på cyklen og til sidst 1/2 marathon. Hvis du bor på ruten (Strandvejen, Hørsholm, Virum, Lyngby) så kig ned og hep, det bliver en solskinsfest 🙂 Jeg kører i rødt med rød hjelm, grå/sort racer med røde detaljer… “Red races faster” siger de kloge! #Miathlon #idioTri #alot #triatlon #øresundtriathlon


Caroline og jeg i skiftezonen dagen før. Veloplagte og klar!

Jeg sov elendigt natten til race! Men vågnede klar kl 04.15. Caroline hentede mig kl 5.15. Lidt nerver var der da, men det kunne have været værre. Alt gik helt suverænt:-) Over al forventning!

Facebookstatus fra senere på race-dagen 🙂

Sikken en debut i dag på 1/2 jern v Øresund Triathlon: jeg håbede at komme under 5.30 men 5.45 ville også være ok, men snuppede da 5.15! Nr 23 blandt alle kvinder (ud af 366 vist nok) og nr 4 min aldersgruppe. Det placerer mig i de bedste 6%. Havde på alle måder en fed oplevelse, en god start i vandet, et godt flow i crawlen, gode skift, pæn fart på cyklen i vinden og en god jævn halvmarathon på 1.44 ca. Det var så fedt! Og sikken en omgang hep fra ALOT’er og Carsten og Amalie og min dejlige familie ! Pigerne med over målstregen i fuld spurt! #miathlon #øresundtriathlon”

Club la Santa tri #4

Jeg snuppede forsommerens sidste tur – mest af princip før sommerferien. Det var sløjt men jeg gennemførte…

Og så afsted til Sicilien!

2 thoughts on “Juni – de første mål er nået

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s