Et “hovsa ½ marathon” til Cph Coast

Midt i en god flaske rødvin i aftes, tikkede der en mail ind: “Vi glæder os til at se dig i morgen til Cph Coast ½ marathon”. Hvorfor modtager jeg mon den mail, tænkte jeg? Jeg deltog i det løb i april, men der stod ikke noget i min kalender om jeg skulle løbe i weekenden. Mark er på flere jobs i Jylland, så Liva, Balder og jeg er alene hjemme, så det jeg havde ikke liiiige planlagt.

Efter nogle minutter dæmrede det: Eftersom jeg blev nr. 2 ved det løb i april, vandt jeg et startnummer til denne gang – og oprindeligt var denne weekend vores sommerhusweekend, så jeg tror ikke, jeg har noteret det i kalenderen, fordi jeg ikke regnede med at kunne deltage. Siden er sommerhusweekenden blevet byttet, fordi jeg skal ud med dejlige ALOT damer i aften og indløse min fødselsdagsgave. Ergo måtte jeg op og løbe spontan Amager tur her til morgen!

En virkelig smuk og klar efterårsmorgen – først med Balder i parken og så afsted mod Sydvestpynten. Trailman stævnerne er dejligt afslappende så løberne sludrer før vi blev sendt afsted. Ruten var næsten den samme som sidst – hvor vi løb i snestorm! der var kun ændret lidt hist og pist. Den første kilometer er det over mark og igennem sand op mod asfaltstien. Herefter er der ca. 7 km langs havet ind mod København og vi havde medvind!

Jeg kom til at lade mig rive lidt med og vidste godt at jeg ikke kunne holde det pace, så snart vi kom ind på grusstierne på Amager Fælled. Og ganske rigtigt – dem jeg havde overhalet, hentede mig igen. Jeg lå længe som det jeg troede var nr 3, men blev så hentet ved 14 km af en kvinde. Og jeg tabte bare yderligere pace de sidste 5-6 km. Jeg skiftede fra musik til lydbog og nød egentlig bare at løbe. Skoven er så rusten og smuk og havet mørkeblåt og stille.

Længe lå jeg alene igennem skoven og så var jeg pludselig i mål: til cola, vingummi og medalje. Jeg slutter som nr. 5 (ug af 32 kvinder) i tiden 1.49, men denne rute er svær at være rigtig hurtig på – der er grus og vind, og flere trailpassager også. Hurtigste kvinde var inde i 1.40. Og så var den lørdag ligesom skudt i gang!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s