Lufthavnen rundt ½ marathon

Jeg elsker, at jeg har sådan nogle dejlige damer i mit liv, som er nemme at lokke! Og i dag havde jeg lokket 2 lækre “tandsæt” med til halvmarathon rundt om lufthavnen i form af Frk. Tandplejer Henriksen og Fru Tandlæge Vendt. Så undskyld jeg spammer i disse dage, men der sker så mange sjove sportsaktiviteter.

Der er nu ikke noget som en damebil på vej til race – det er utroligt, hvad vi lige kan få ordnet, drøftet eller besluttet på sådan 20-30 minutters køretur en tidlig søndag morgen.

img_3195Lufthavnen rundt løbet er først en sløjfe i Amager Strandpark og så ellers ud over Amager og rundt om lufthavnen. Vi lagde ud side om side, men aftalen var, at hver løber sit eget løb.

img_3203

Vi lå meget tæt og kommer i mål med ca en minut imellem os – Mia, Mellanie – og Amalie. Jeg blev nr 13 – dejligt tal – ud af 118 kvinder.

Ruten af flad som en pandekage på nær, når vi skal ned under tunellen under landingsbanen på vej mod Dragør. Vi lagde ud i medvind i pace 4.45 og da modvinden kom, lå jeg flere km “på hjul” i læ bag en midaldrende herre. Han har nok syntes, at det  var lidt mærkelig, at jeg sådan løb ham i hælene…

Jeg havde min første krise ved ca 10 km – og måtte i hækken første gang. Sidste krise var 1½ km før mål  – endnu en hæk-tur. Så dagens løb var lidt for meget “hække-løb” til at udrette mirakler. Det blev heldigvis i den grad opvejet af det gode selskab! The Ladies kom glade i mål!

c7a692ad-c00d-4a06-b4fd-7893e90fe256

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s