Bookanaut

Jeg er lige faldet over dette site BOOKANAUT med gode artikler om træning og sundhed. I de her dage er jeg jo sjovt nok tilbøjelig til at læse lidt mere end jeg plejer om forebyggelse af skader og det at komme ovenpå igen…

På Bookanaut er der artikler om mange trænings- og sundhedsrelaterede ting: Jeg faldt fx over denne artikel om løberknæ – eller springerknæ, som jeg selv har haft for 1½ års tid siden og som min gode veninde Amalie døjer med pt.

Der er også en fin samling af træningsprogrammer både for begyndere og rutinerede og både til cykling og løb. Bare den sidste måned er jeg blevet spurgt flere gange om programmer til at komme godt i gang med løb – eller blive hurtigere (Caroline – læs med her!). Det kan være en jungle at finde de gode programmer – der er så mange overbevisninger. Så her er en fin samling at tage udgangspunkt i.

I det hele taget er artikellisten lang og inspirerende med en bred variation af artikler og om forskellige sportsgrene – og ikke mindst er sitet indbydende og sat lækkert grafisk op. Jeg har tit ledt efter en god artikel om beregning af kondital eller pulstræning. Træner Jeanne vil jo gerne have, at jeg træner i pulszoner og det er altid godt med god baggrundsviden.

Jeg glæder mig til at holde øje med Bookanaut.com og se om der ikke en dag kommer lidt om triatlon 🙂

 

 

 

2 thoughts on “Bookanaut

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s